DidacticaLimbiiRomane.ro

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”
Domeniul major de intervenţie 1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educaţie şi formare profesională”
Titlul proiectului „Perfecţionarea cadrelor didactice, din învăţământul preuniversitar, care predau limba română minorităţilor naţionale”
Contract POSDRU/87/1.3/S/63909
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
WWW.FONDURI-UE.RO

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Sesiunea 1

Premii

 

Listele dosarelor de premiu eligibile/neeligibile pot fi consultate AICI.

 

 

 

 

Calendarul programelor P1 – P11

 

Calendarul pentru desfășurarea programelor de perfecționare P1 – P11 poate fi consultat AICI (24.01.2012)

 

 

 

Distribuția pe grupe

 

Distribuția pe grupe, la data 24.01.2012, poate fi consultată AICI.

 

 

 

Rezultate evaluare dosare de înscriere

 

Listele dosarelor de înscriere, primite și prelucrate până la data de 24.01.2012, pot fi consultate AICI.

 

 

 

Facultatea de Litere de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a demarat prima sesiune (sesiunea 1) de înscriere pentru livrarea programelor de perfecţionare dezvoltate în cadrul proiectului Perfecţionarea cadrelor didactice, din învăţământul preuniversitar, care predau limba română minorităţilor naţionale.

 

Programele de perfectionare se adresează cadrelor didactice, învăţători şi profesori, din trei regiuni de dezvoltare ale României – – Vest (Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş), Nord-Vest (Bihor, Bistriţa, Cluj, Maramureş, Sălaj, Satu-Mare) şi Centru (Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu) – care predau limba română la clase formate integral din elevi de altă etnie sau în care cel puţin 20% dintre elevi aparţin minorităţilor naţionale (maghiari, germani, rromi, ucraineni etc.).

 

Accesul la programele de perfecționare este gratuit. În cadrul proiectului se vor livra 11 programe de perfecţionare. Pentru detalii aferente programelor de perfecţionare vă rugăm să accesaţi pagina detalii aferente programelor de perfecţionare.

 

 

 

Sesiunea 1

 

Înscriere programe de perfecţionare

 

Pentru detalii referitoare la înscriere vă rugăm să consultaţi:

Notă: Vă rugăm să consultaţi periodic lista de pe site-ul web al proiectului, precum şi lista locaţiilor din aplicaţia pentru înscrierea on-line, întrucât această listă se va actualiza pe măsură ce echipa de management va încheia noi contracte de închiriere a sălilor necesare pentru livrarea programelor de perfecţionare.

 

 


 

 

Acordare premii

 

Pentru fiecare program, participanţii au posibilitatea de a obţine, în cazul atestării, o subvenţie, sub formă de premiu, în valoare de 2000 de lei, impozabil.

Pentru detalii referitoare la acordarea premiilor vă rugăm să consultaţi: