DidacticaLimbiiRomane.ro

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”
Domeniul major de intervenţie 1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educaţie şi formare profesională”
Titlul proiectului „Perfecţionarea cadrelor didactice, din învăţământul preuniversitar, care predau limba română minorităţilor naţionale”
Contract POSDRU/87/1.3/S/63909
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
WWW.FONDURI-UE.RO

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Sesiunea 2

Premii

Listele dosarelor de premiu eligibile/neeligibile, din sesiunea a 2-a,  pot fi consultate AICI.

 

Calendarul programelor P1 – P11

Calendarul ACTUALIZAT pentru desfășurarea programelor de perfecționare P1 – P11, în cadrul sesiunii a 2-a, poate fi consultat AICI (19.07.2012)

 

Distribuţie grupe

Pentru a vizualiza distribuţia parţială în grupe, din cadrul sesiunii a 2-a, vă rugăm să accesaţi pagina DISTRIBUŢIE GRUPE – sesiunea a 2-a.

 

Statistici

Pentru a vizualiza lista persoanelor a căror adeverinţă a fost validată on-line vă rugăm să accesaţi pagina STATISTICI.

Facultatea de Litere de la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca demarează în data de 19.03.2012 a doua sesiune de înscriere pentru livrarea programelor de perfecţionare, acreditate de către M.E.C.T.S., prin ordinul 6170/07.11.2011, 6546/12.12.2011 şi 7430/28.12.2011, şi furnzate în cadrul proiectului RLNM, “Perfecţionarea cadrelor didactice, din învăţământul preuniversitar, care predau limba română minorităţilor naţionale”, contract POSDRU/87/1.3/S/63909.

 

Programele de perfectionare se adresează cadrelor didactice, învăţători şi profesori, din trei regiuni de dezvoltare ale României – Vest (Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş), Nord-Vest (Bihor, Bistriţa, Cluj, Maramureş, Sălaj, Satu-Mare) şi Centru (Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu) – care predau limba română la clase formate integral din elevi de altă etnie sau în care cel puţin 20% dintre elevi aparţin minorităţilor naţionale (maghiari, germani, rromi, ucraineni etc.).

 

Accesul la programele de perfecționare este gratuit. În cadrul proiectului se vor livra 11 programe de perfecţionare. Pentru detalii aferente programelor de perfecţionare vă rugăm să accesaţi pagina detalii aferente programelor de perfecţionare.

 

Sesiunea a 2-a

 

Înscriere programe de perfecţionare

 

Pentru detalii referitoare la înscriere vă rugăm să consultaţi:

 

Acordare premii

 

Pentru fiecare program, participanţii au posibilitatea de a obţine o subvenţie, sub formă de premiu, în valoare de 2000 de lei, impozabil.

Pentru detalii referitoare la acordarea premiilor vă rugăm să consultaţi: